Remindo-support-test

Handleidingen

Terug

Excelsheets voor het inlezen van grote groepen vragen

Hieronder vind je Excelbestanden waarmee je grote groepen meerkeuzevragen en open vragen kunt laten inlezen. Neem, voor je het bestand vult, contact op met je key-user voor toelichting op de bedoeling van de kolomnamen.

De bestanden kun je (daarna) downloaden, vullen en opsturen aan je key-user, met het verzoek de vragen te laten inlezen. Deze service is alleen bedoeld voor UU medewerkers.

We hebben een voorbeeldbestand gemaakt bij de Excelsheet voor meerkeuzevragen. Hieruit wordt de bedoelde vulling van de cellen duidelijk. Het voorbeeldbestand is niet bedoeld om te vullen en op te sturen.

We hebben een voorbeeldbestand gemaakt bij de Excelsheet voor open vragen. Hieruit wordt de bedoelde vulling van de cellen duidelijk. Het voorbeeldbestand is niet bedoeld om te vullen en op te sturen.

  • In de Excelsheet geven we in de kolom ‘Codering’ een format om je vraag te coderen. Dit format is ontwikkeld om de vragen op een eenvoudige manier terug te vinden in de zoekfunctie van de vragenbank van Remindo.

Terug