Remindo-support-test

Handleidingen

Terug

Toetsmatrijs: opties binnen de regels

Rechts van de regeltitel zie je verschillende icoontjes staan. De functies hiervan worden hieronder besproken.

 

Wegingsfactor: met deze optie stel je het gewicht van de vragen in. De Wegingsfactor staat automatisch ingesteld op 1.

Stel vraaglimiet in (verschijnt als je veegt over ‘Selecteert alle vragen’): deze optie gebruik je, wanneer je meerdere vragen in de regel hebt staan. Door hier op te klikken stel je in dat er van de y aantal vragen uit een Regel een x aantal worden geselecteerd voor de toets. Let op! De selectie van de vragen die in de toets komen, is per student verschillend. Deze optie gebruik als je werkt met een BrontoetsmatrijsVanuit de brontoetsmatrijs kun je daarnaast nog meer varianten maken.


Punaise: met behulp van de punaise zet je de Regels vast op de positie waar ze in de toetsmatrijs staan (dit is automatisch ingesteld, wanneer je een nieuwe regel aanmaakt). Regels waarvan de punaise uit staat husselen met elkaar.

Vragen binnen de regel husselen: met het uitklapmenu kun je kiezen of je de vragen binnen de regel wilt vastzetten, husselen, of dat de vragen willekeurig over de toets worden verspreid. Als de vragen gehusseld worden, krijgt iedere student een andere volgorde van de vragen tijdens de toets.


Versleepknop (van regel): met deze knop versleep je een regel naar een andere positie in de toetsmatrijs. Je doet dit door de linkermuisknop ingedrukt te houden en de regel naar de goede positie in de matrijs te slepen.


Potloodje: hier geef je de Regel een Titel. (deze naam zien de studenten niet).


Selectie toevoegen: hier voeg je vragen aan de regel toe.


Prullenbakje: met deze knop verwijder je de regel.

  • Stap 1

Terug