Remindo-support-test

Handleidingen

Terug

E-surveillanten

Tijdens en voorafgaand aan de toetsafname zijn e-surveillanten in de toetszaal aanwezig. Zij zetten de Chromebooks klaar en ruimen deze weer op.  Zij zijn aanwezig om technische incidenten met de Chromebooks/RemindoToets op te lossen. Wanneer de E-surveillanten het technische incident niet zelf kunnen oplossen, dan weten ze dat ze een incidentenproces moeten volgen. E-surveillanten zijn geen vervangers van onderwijssurveillanten.

Wil je jezelf en je studenten voorbereiden op de afname in de toetszaal? Lees dan de instructies voor studenten en docenten (‘Studentinstructie’ en ‘Monitoren toetsafname’ (docenten)).

Geen e-surveillant aanwezig

In de meest ideale situatie start een E-surveillant een uur voor aanvang  van de digitale toets met het opbouwen van de toetszaal met chromebooks. In sommige gevallen is er minder tijd i.v.m. een schriftelijk tentamen dat vooraf plaatsvindt en start de E-surveillant later met opbouwen.

Is er 20 minuten voor aanvang van de digitale toets met chromebooks nog geen e-surveillant aanwezig? Bel dan met: 030-2532836

Terug